Кого з депутатів міської ради можна знайти у Facebook

У соцмережі ідентифікували сторінки 33 міських обранців

Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала роботу депутатів Рівненської міської ради у соціальній мережі Facebook. 

ОПОРА зазначає, що інформування на сторінках соцмереж не є обов’язковим і не передбачається законодавством. Однак такий спосіб комунікації дає можливість додаткового двостороннього зв’язку між депутатом та виборцями.

Загалом, серед 42 депутатів Рівненська міська рада налічує 33 місцевих обранці, які зареєстровані у соціальній мережі Facebook та чию персональну сторінку можна ідентифікувати.

7 депутатів мають дві зареєстрованих сторінки: приватної особи та сторінка своєї приймальні чи округу (або ж як публічної особи):

16 депутатів активно використовують соціальну мережу для інформування про свою діяльність, а також забезпечують двосторонній зв’язок, відповідаючи на коментарі та коментуючи дописи. Зокрема, це:

Також активно інформує про свою діяльність Олексій Муляренко, який одночасно виконує обов’язки депутата Рівненської міської ради та голови Рівненської обласної державної адміністрації.

Зокрема, двоє депутатів стали активно використовувати власну сторінку на Facebook  для інформування виборців про свою роботу, тоді як минулого року взагалі не були активними користувачами соцмережі. Це  заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук та Ірина Пилипчук, які інформують про свою роботу та виконані доручення виборців.

 Контент наповнення сторінок депутатів також досить різний. Депутати охоче вітають виборців зі святами,  «репостить»  новини з інших сторінок.

9 депутатів не можливо ідентифікувати їх сторінки у соціальній мережі, оскільки профілі з такими ж іменами та прізвищами не містять фото депутата, не вказано місця роботи та приховані дописи із життєпису. Тому, однозначно не можна стверджувати, чи є ці місцеві обранці у соціальній мережі. До цього списку входять:

  • Олександр Бабат
  • Олег Дзецько
  • Анна Іванова
  • Галина Кульчинська
  • Роман Петролюк
  • Юрій Осіпчук
  • Тамара Тимощук
  • Людмила Чирак
  • Анатолій Чугуєвець.

 Повідомляє Громадянська мережа ОПОРА. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень