Кого вітати з Днем ангела: Власники яких імен святкують іменини 24 травня

Привітайте винуватців зі святом

24 травня День ангела відзначають власники таких імен: Олександр, Йосип, Кирило, Мефодій, Никодим, Ростислав, Амалія, Давид, Ян, Яна, Людвиг, Марія, Мілена, Ванеса, а також Сусанна.

Привітання

Щиро вітаю тебе з красивим святом – Днем ангела! Хочу в цей день побажати тобі тільки одного: хай твій Ангел-охоронець допомагає тобі летіти, навіть якщо твої крила опускаються вниз!

***

Прийми найщиріші вітання з Днем ангела! Бажаю, щоб твоє світле й радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, здоров’ям та добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало, а твій ангел ніколи за тебе не червоніє!

***

Іменини – це свято не твоє, а твого ангела, який оберігає тебе від самого народження. Я хочу побажати твоєму охоронцю, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей!

***

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

***

Від душі вітаю тебе з днем ​​ангела і бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі та чудових ідей, щирої любові, що зігріває твоє серце, великих надій і яскравих моментів щастя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень