Хто сьогодні святкує іменини

Привітайте їх зі святом

Іменини 19 травня відзначають Микола, Денис та Іов. Якщо серед ваших рідних чи знайомих є такі, то привітайте їх зі святом.

Привітання

***

Вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю, щоб твій охоронець завжди був з тобою поруч, оберігав і опікав. Хай щастя і любов, увага і можливості тебе супроводжують по життю! А ще бажаю краси навколо, турботи, щирості, багато радості й сюрпризів! Зі святом!

***

Радості та світла, любові та тепла бажаю тобі в день твоїх іменин! Йди по життю з чистим серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти життя! І хай твій ангел охоронець ніколи не відступає від тебе. Зі святом!

***

Вітаю тебе з Днем ангела! Нехай життя дарує якнайбільше яскравих моментів і збудуться всі твої найсміливіші та найзаповітніші бажання! Бажаю, щоб твій ангел не покидав тебе, щоб у твоєму домі завжди панувало щастя і розуміння. І нехай тебе оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі та добрі люди.

***

Вітаю з Днем ангела. Нехай ваш ангел супроводжує Вас завжди, оберігає від усього злого і заохочує на добрі справи.

***

Сьогодні твій День ангела – уважного небесного покровителя. Його не можна побачити на власні очі, але можна зрозуміти з тих життєвих змін, які, як нам здається, відбулися зовсім випадково. Воля випадку завжди в руках ангела і я тобі бажаю щиро вірити в його силу і твердо, впевнено йти по життю, пам’ятаючи про його опіку.

***

Вітаю з Днем ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову зі своїм ангелом! Щоб він тобі завжди та у всьому допомагав, а ти, своєю чергою, не змушував його за себе червоніти!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень