Кого щеплюватимуть вакциною Pfizer на Рівненщині

В ОДА розповіли деталі

Фото "РБК".
Фото "РБК".

Рівненщина отримає 1170 доз вакцини «Пфайзер» найближчими днями.

Першочергово щеплюватимуть людей у будинках по догляду за особами похилого віку, говорить координаторка вакцинації у Рівненській області Олена Гандзюк:

Щеплюємо людей похилого віку, які перебувають у закладах опіки. Це стосується закладів не лише державних, а усіх форм власності. Також ми тісно співпрацюємо з Державною службою з надзвичайних ситуацій та прикордонниками про те, що їхніх працівників можна залишковими дозами дощеплювати.

Заступниця начальника обласного управління охорони здоров'я та координаторка вакцинації у Рівненській області Олена Гандзюк.
Заступниця начальника обласного управління охорони здоров'я та координаторка вакцинації у Рівненській області Олена Гандзюк.

Усю партію вакцини планують одразу використати для першого щеплення, каже Олена Гандзюк. Вакцинацію проводитиме лише одна навчена бригада.

Нагадаємо, що "Пфайзер" транспортуватимуть при температурі не вище -70 градусів за Цельсієм. Набагато простішим є транспортування китайської вакцини «Коронавак».

Нею почали вакцинувати вже у п’ятницю. Щеплення отримають вчителі, які проводитимуть ЗНО, також щеплюватимуть маломобільні групи населення, тих, хто за ними доглядає, олімпійців і паралімпійців, які представлятимуть Україну на змаганнях у Токіо, поліцейських і співробітників Державної міграційної служби.

Це роблять три мобільні бригади, утім область просить у МОЗу дати можливість проводити вакцинацію «Коронаваком» у пунктах щеплень.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень