Книги на будь-який смак:  бібліотека Рівного безплатно отримала понад пів тисячі нової літератури  

За активність

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

827 примірників нових книг для дітей та дорослих минулого року отримала Центральна міська бібліотека ім. Короленка, що на вулиці Київській, 44 у Рівному.

Книги заклад отримав через щорічну Програму поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги. Метою Програми є поповнення фондів публічних бібліотек – донесення найкращих книжок і сучасної, і світової літератури до читача по всій країні.  

– Для того, щоб стати учасником Програми, а вона дає книги для бібліотек безплатно, треба бути максимально активною бібліотекою. Інститут книги вибрав певну кількість бібліотек по Україні та найбільш активним дають книги.

 

Книги сучасні, гарно оформленні. Література має велику круглу наліпку, на якій зазначено, що книга в бібліотеці завдяки УІК (ред. Українському інституту книги). Надалі інститут книги продовжує співпрацювати з бібліотеками, якщо вони популяризують їхню продукцію серед читачів, – розповіла Ірина Марчук.

Дитячих книг бібліотека отримала понад 500. Література різного жанру. Є й повчальні книги, й енциклопедії. А для дорослих читачів – біографії видатних людей, бестселери.

Усі книги заклад отримав безплатно і вони є у вільному доступі для читачів, розповіла РАДІО ТРЕК провідна бібліотекарка Ірина Марчук.

За правилами бібліотеки книжку можна брати додому на 1 місяць, а за потреби тривалість перебуває бібліотечної книги удома можна продовжити.

До слова, влітку міська бібліотека також працює та має чимало відвідувачів й читачів.

– Ми зараз в підвищеному режимі працюємо. У нас щодня по два-три заходи. Наступного тижня  буде місцевих бібліотечний фестиваль «Книжковий арсенал».

 

Щодня у нас будуть різні письменники, різні активності. У нас літо дуже насичене. Крім того, обов'язково раз на тиждень ми з дітьми на дворі граємося, проводимо різні пізнавальні вікторини, – поділилася Ірина Марчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень