Рівнянку, яка хворіла COVID-19, виписали з лікарні, але вона повернулась...

Щоб подякувати лікарям

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

За життя 39-річної рівнянки Світлани Герасимчук, яка захворіла на коронавірус, медики міської лікарні понад місяць боролися і вдень, і вночі.

До лікарні жінка потрапила у тяжкому стані з двобічною полісегментарною пневмонією.

Місяць жінка перебувала у реанімації, 24 дні – під апаратом штучної вентиляції легень, а потім ще 2 тижні у терапевтичному відділенні. Але недугу здолала! – йдеться на Facebook-cторінці центральної міської лікарні Рівного.

Декілька днів тому Світлану виписали додому. Однак сьогодні вона повернулася до медзакладу для того, щоб подякувати лікарям, які так довго боролися за її життя.

З таким переконанням сьогодні живе, радіє кожному дню одна з уже колишніх пацієнток відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Вона – одна із тих, за чиє життя медики воювали і вдень, і вночі! – йдеться у повідомленні.

 Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень