Ключову магістраль на Рівненщині відремонтують повністю за два роки (ФОТО)

Загалом на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів роботи ведуться на 9 ділянках

На Рівненщині поблизу кордону з Республікою Білорусь та на межі Хмельницької області тривають активні будівельні роботи. На двох відрізках траси Н-25 дорожники вже уклали верхній шар асфальтобетону. Загальна протяжність ділянок становить 8 км.

Окрім цього, поблизу села Висоцьк Сарненського району підрядники з’єднали відремонтовані напередодні 12 км дороги із «новозбудованими» 5 км – від кордону з Білоруссю.

Як розповіли у Службі автомобільних доріг у Рівненській області, оновлення автомагістралі здійснюється в рамках проєкту «Велике будівництво».

Нині на важливій автомагістралі області Н-25 Городище- Рівне-Старокостянтинів ведуться роботи на 9 ділянках. Загальна протяжність будівельних робіт становить 71 км.

- Між містами Костопіль та Сарни, а також Рівне та Острог вже завершені основні роботи. Тож тепер цими маршрутами можна рухатись швидко, зручно та комфортно.

 

Облаштування верхніх шарів ще на 5-ти ділянках протяжністю 46 кілометрів вже завершено, а 4 ділянки протяжністю 33 км вже введено в експлуатацію, - зазначає керівник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексій Востріков.

Також на фінішній прямій будівництво мосту на 112-117 км.

Ще на двох ділянках, між Дубровицею та Сарнами, ремонт розпочався. Решта ділянок - обхід міста Дубровиця та ділянка дороги Н-25, що перетинає місто Сарни – готуються до проведення тендеру на виконання робіт.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

За словами голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, відремонтовані ділянки дороги державного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів – це яскравий приклад, коли президентська програма «Велике будівництво» покращує інфраструктуру як невеликих громад, міст, райцентрів та цілих регіонів.

- Враховується маршрутний принцип відбору ділянок ремонту на найближчі 2 роки. Тому автодорога Н-25, як одна з ключових транспортних магістралей Рівненської області, буде відремонтована повністю, - додав Віталій Коваль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень