Ключова дата травня: астролог розповіла, коли перебіг війни круто зміниться

І на Україну, і на росію, каже, значно вплине місячне затемнення

Астролог Наталія Нестеренко підготувала прогноз для України на найближчий період. Вона зазначила, що значним для нашої держави буде місячне затемнення.

А відбудеться воно у Скорпіоні та у квадраті до Сатурна 16 травня о 07:11 за київським часом. Воно буде завершальним у серії весняних затемнень.

Затемнення пов'язане з хворобливими процесами очищення та руйнування у трансформаціях та кризах, через які проходить світ. Нестеренко вважає, що вказана дата може різко змінити перебіг війни в Україні.

- Для України та світу, що протистоять цій мортидній енергії, місячне затемнення у Скорпіоні означає черговий критичний період зіткнення з її проявами — зокрема, в руйнуваннях і, можливо, у трагедіях.

 

Але це ж місячне затемнення відзначає і переломний момент у здібності України та світу не лише протистояти цій сліпій та божевільній силі, а й перенаправляти її проти того, хто став її носієм та втіленням, - каже Нестеренко.

Експертка переконана, що ці зміни торкнуться і путінської росії. У цей час очікуються шокуючі прояви деструктивної природи. І саме ці події остаточно визначають несумісність злочинного режиму з цивілізаційними процесами, що має зіграти ключову роль у процесах руйнації та розпаду нинішнього режиму рф, наголошує астролог.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень