Клієнтам великого українського банку змінили термін дії карток: коли останній день

Про це повідомили у самому банку

Термін дії карток клієнтів державного Ощадбанку, у яких той добігає кінця, продовжено. Тепер ті діятимуть щонайменш, до 30 вересня 2024 року.

Про це повідомили у самому банку.

Там зазначили:

  • рішення ухвалено згідно з діючим в Україні воєнним станом
  • рішення стосується всіх карток, термін дії яких спливає, починаючи з лютого 2022 року;
  • продовження терміну дії карток відбувається автоматично.

При цьому наголошується: навіть після закінчення терміну дії такі картки продовжать працювати повноцінно. Відповідно, їхні власники зможуть здійснювати всі необхідні дії.

Зокрема:

  • розраховуватися у торгово-сервісній мережі;
  • знімати з них готівку у банкоматі тощо.

Водночас якщо нову карту вже було перевипущено, її слід забрати. Для цього потрібно звернутися до відділення банку для її отримання.

— У зв’язку з воєнним станом Ощадбанк для зручності клієнтів продовжив термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб, до 30 вересня 2024 року.

 

Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року, – йдеться в повідомленні.

Загалом установа вже кілька разів продовжувала термін дії своїх старих карт у зв'язку з воєнним станом. Востаннє – наприкінці 2023 року, до 31 березня 2024-го.

Скільки грошей можна зняти з банкомату Ощадбанку

Водночас після початку повномасштабної війни на зняття готівки в Україні через банкомати були встановлені ліміти – щоб уникнути її дефіциту. При цьому єдиного ліміту для всіх банків немає – кожен з них встановлює власний. А за один раз українці можуть знімати зі своїх рахунків чималі суми.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень