У Рівному розпочнуть зйомки веб-серіалу

Про проблеми у місті

Незабаром стартує другий сезон проекту «Кіношкола у Рівному», якому британська компанія CULTUR BRIDGES надала міні-грнат у розмірі двох тисяч євро.

За умовами проекту кожен охочий може запропонувати свій сценарій і представити його на розгляд викладачам, якими будуть відомі в Україні режисери й кіномитці.

Серед усіх пропозицій оберуть один і знімуть першу короткометражну серію, яка стане пілотною і, можливо, залучить додаткове фінансування на продовження серіалу, розповів організатор Кіношколи, засновник фестивалю «Місто Мрії» Віктор Булига :

Я хочу, що б це було не якесь "мило". Хочу, що б кожна серія була, як маленький фільм. У нас в Україні взагалі мало знімають веб-серіали. Тому у нас є можливість відзначити Рівне, коли ми зробимо якісний продукт. І таким чином ми зможемо залучити інвестора, який продовжить наш серіал. 

Вже має свої напрацювання й ідею зйомки першої серії серіалу рівненський сценарист-аматор Микола Кирильчук. В його доробку кілька робіт, нині за його сценарієм знімають повнометражний фільм на Одеській кіностудії. Він каже, подібний проект – це гарний шанс для розвитку міста:

Кіно - це не дуже дешева справа. Але коли залучається інвестор, розвивається місто: розвивається інфраструктура, створюються нові локації, з'являються нові готелі. І надалі - це приваблює інших інвесторів до міста.  

Зауважимо, що в серіалі про соціальні проблеми сьогодення (булінг, наркоманія тощо) зможуть грати також непрофесійні актори.

Стартує проект «Кіношкола у Рівному. Зйомка веб-серіалу» 6 квітня, а вже 1 червня відбудеться показ фільму.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень