Кінець. Три слова Лозового до Ляшка

Несподіваний поворот у політичному житті Рівненського «радикала»

Кінець стосункам?

СКОТСТВО вищої міри

Такими словами починає своє -- перше із низки несподівних -- повідомлення у Фейсбук народний депутат Андрій Лозовий із Рівного.

Далі він приголомшує іще більше, повідомляючи, що йому «вирізали шматок шиї». Що незабаром чергова операція, а тим часом його (Лозового) без його ж таки відома – усунули від керівництва Київською міською організацією «Радикальної партії».

Знаючи наскільки все у «Радикальній партії» контролюється її лідером, можна припустити, що атака на Лозового здійснюється за вказівкою Олега Ляшка чи за погодженням із ним.

Фактично, Лозовий із лікарняного ліжка називає когось «Скотинякою».

Наводимо текст повідомлення повністю. У кінці він прямо звертається до Ляшка:

СКОТСТВО
вищої міри

Не хотів про це писати, але не можу.

Маю серйозні проблеми зі здоров'ям.

У вівторок зробили першу операцію - вирізали шматок шиї.

Завтра - друга операція.

_____
В цей час "партійці і соратники" замість того, щоб провідати - усувають мене від керівництва Київською міськорганізацією та приймають інші кадрові рішення, щоб пошвидше усунути патріотів з партії і не врахувати думку тих, хто цій партіі присвятив життя на відміну від підлабузників, що з'явилися синхронно з високим рейтингом.

Прибирати партійця в той час, коли йому колять знеболювальне - до такого навіть регіонали не опускалися.

Олег Ляшко, прошу вас публічно і ВІДКРИТО для партійців і громадськості озвучити УСІ рішення, які сьогодні прийнята так звана Президія Політради РПЛ, знаючи, що мене на ній не буде

 

Вочевидь, ми є свідками того, як Олег Ляшко умиває руки і прощається зі своїм Рівненським соратником Андрієм Лозовоим, кидаючи його напризволяще чи на поталу – правоохоронним органам, які вже давно намагаються дістатися до Лозового.

Подальші подробиці, розпач і прозріння Лозового

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень