«Кінець війни може стати як тріумфом, так і катастрофою», – боєць ЗСУ

Він пояснив, у що все впирається

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Військовослужбовець ЗСУ Павло Казарін розповів, що кінець війни в Україні доволі непередбачуваний, тому може призвести до різних наслідків.

Кінець війни може стати як тріумфом, так і катастрофою для України. Все впирається в умови, на яких вона завершиться.

 

Якби українська армія щодня звільняла кілька населених пунктів, навряд чи в нашій країні був би запит на заморожування бойових дій. А тому є сумніви, що Кремль у розпал свого наступу готовий розпочинати переговори з Києвом про хай там що, крім нашої капітуляції, – зауважив боєць.

Між тим він додав, що на кінець третього року війни в Україні сформувалися дві окремі реальності, які не перетинаються. Для більшості українців війна перестала бути екзистенційною загрозою, тоді як на лінії фронту армія тримає периметр, де тривають бойові дії. Військовослужбовці щодня ризикують своїм життям, стикаючись із розлукою та високими ставками на помилку.  

Український тил живе «в декораціях війни». Попри ризики, такі як прильоти ракет, ймовірність загинути є меншою, ніж у ДТП. Війна стала фоном для життя: вона поряд, але не впливає на повсякденність, – поділився Павло Казарін.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень