Кілометрові затори: на трасі Київ-Чоп заблокували рух (ФОТО/ВІДЕО)

У Житомирській області

Скріншот з відео у спільноті «Типове Рівне»

У селі Броники на Житомирщині перекрили трасу.

Заблоковані смуги у напрямку Рівного.

 

Відео опублікували у спільноті «Типове Рівне», помилково зазначивши, що це дорога у напрямку Луцька, поблизу населеного пункту Бронники.

Але йдеться про Новоград-Волинський район. Жителі села Гульськ організували акцію протесту.

Вимагають приєднати їхню ОТГ до Новоград-Волинської міської тергромади, повідомляє «Житомир.info».

- Вимагаємо, щоб голова Житомирської обласної адміністрації приїхав до нас сюди на трасу і дав при журналістах, при голові районної адміністрації чітко обіцянку, що громада Гульська буде приєднана у перспективному плані до міста Новоград-Волинського, а саме до міської ОТГ, а не до Стриєвської ОТГ, яка неспроможна.

 

Ми рік цього просимо, а нас не чують.

 

За мною, як за сільським головою, півтори тисячі населення, які хочуть до міста, одиниці не хочуть, а всі ми хочемо до міста, до нормального життя, розповіла голова Гульської ОТГ Лариса Добровольська.

Новоград-Волинська міська рада не проти добровільно приєднання села. Відповідне рішення ухвалила сесія, і воно мало набути чинності 1 липня. Проте, уряд такі побажання не врахував, йдеться на сторінці Новоград-Волинської міської ради у Facebook. Тож сьогодні вирішили скликати позачергову сесію і пришвидшити цей процес:

- Ухвалені на сесіях Новоград-Волинської міської ради та Гульської сільської ради рішення передадуть до Житомирської ОДА, їх мають врахувати  під час остаточного затвердження урядом переліку територій наприкінці червня», – йдеться у повідомленні. 

Згідно з проєктом, затвердженим урядом, у Житомирській області замість 24 районів планують залишити чотири: Бердичівський, Житомирський, Новоград-Волинський і Коростенський.

На цей час рух трасою уже відновили.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень