Кількість загиблих внаслідок російського теракту у Дніпрі зросла. Серед них є дитина

Аварійно-рятувальні та пошукові роботи тривають

Внаслідок ракетного удару, який рф завдала 14 січня по Україні, зросла.

— Загинуло 9 осіб, з них 1 дитина. Це 15-річна дівчинка. Врятовано з будівлі 37 осіб, з них 6 дітей. Травмовано 64 особи, 14 із них – діти, - повідомив заступник керівник Офісу президента Кирило Тимошенко.

У зруйнованих під’їздах 72 квартири. За інформацією з прописок це 100-200 людей (близько 50 дітей). Весь будинок без електрики, газу, без вікон. Фактично потрібно забезпечити житлом понад 1000 людей.

Між тим, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, чим росія атакувала Україну.

За оновленою інформацією станом на 18:30, ворог здійснив близько 28 пусків крилатих ракет різного базування та 10 пусків керованих авіаційних ракет. Силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони знищено 18 крилатих ракет та 7 керованих авіаційних ракет.

Зранку зенітними керованими ракетами С-400 (С-300) з північного напрямку була атакована столиця. Пізніше держава-терорист застосувала високоточну зброю: крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555, Х-22, крилаті ракети морського базування «Калібр», керовані авіаційні ракети Х-59, - по об’єктах критичної інфраструктури України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень