Кількість хворих на ГРВІ на Рівненщині стрімко зростає: зареєстрували тисячі недужих

Максимальне підвищення епідпорогу

Кількість хворих на ГРВІ на Рівненщині стрімко зростає. Як повідомили Радіо Трек в обласному центрі контролю і профілактики хвороб, за минулий тиждень зареєстрували понад 6 000 хворих.

Найбільше недужих фіксують у Рівненському районі. Через ускладнення сезонних інфекцій понад 80 людей госпіталізували.

 

Водночас кількість хворих на COVID-19 в області суттєво знизилась. Ковіду виявили понад 50 випадків, понад 20 осіб потребували стаціонарного лікування.

Найбільше хворих реєструють у Рівненському районі. Коронавірус переважно діагностують у дорослих, віком від 30 до 64 років.

Значне підвищення захворюваності на ГРВІ, грипу та ковіду фахівці прогнозують на кінець листопада, початок грудня. До слова, отримати щеплення від тяжкого перебігу COVID-19 та ГРВІ можна через запис у свого сімейного лікаря або в пункті щеплень у медзакладах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень