На Рівненщині зареєстрували вже понад 6 000 випадків захворювання на ГРВІ та грип

Скільки ще до епідпорогу?

Фото ілюстративне. Світлина із сайту Pixabay
Фото ілюстративне. Світлина із сайту Pixabay

6 224 випадки інфікування грипом та ГРВІ виявили на Рівненщині.  

На минулий тиждень в області госпіталізували 80 дорослих мешканців області та 74 дитини. Зважаючи на велику кількість захворілих до перевищення епідпорогу залишилося майже 30%, повідомила заступниця начальника департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я Олена Гандзюк:

Заступниця начальника обласного управління охорони здоров'я та координаторка вакцинації у Рівненській області Олена Гандзюк.
Заступниця начальника обласного управління охорони здоров'я та координаторка вакцинації у Рівненській області Олена Гандзюк.

До підвищення епідпорогу необхідно, щоб захворюваність підвищилася на 27%. Однак якість карантинні обмеження, як ми та раніше мати карантин у зв'язку з грипом, прийматимуться відштовхуючись від статистики ковіду, – розповіла Олена Гандзюк.  

Нагадаємо, що раніше українські епідеміологи прогнозували, що пік захворюваності на грип буде в кінець січня - на початку лютого та анонсували появу трьох нових штамів хвороби.  

До слова, на Рівненщину вже надійшла вакцина проти грипу, тож усі охочі можуть зробити щеплення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень