Кількість хворих на ГРВІ на Рівненщині стрімко зростає: Кількість госпіталізованих

Значне підвищення захворюваності очікують на кінець листопада

Кількість хворих на ГРВІ на Рівненщині стрімко зростає. Як повідомили Радіо Трек в обласному центрі контролю і профілактики хвороб, за останні 7 днів зареєстрували понад п'ять тисяч випадків недуги. Через ускладнення сезонних інфекцій понад 50 людей госпіталізували.

Водночас кількість хворих на COVID-19 в області суттєво знизилась. Загалом за минулий тиждень зареєстрували понад 100 випадків ковіду. Через ускладнення хвороби понад 10 людей госпіталізували.

Найбільше хворих фіксують у Рівненському районі. Це переважно дорослі віком від 30-ти до 64-ох років.

Значне підвищення захворюваності на ГРВІ та ковіду, як у дітей, так і в дорослого населення прогнозують на кінець листопада, і початок грудня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень