Кілька мільйонів гривень виділили на новий асфальт у Рівному 

Сезон поточного ремонту вже почали

Сорок мільйонів гривень передбачено в бюджеті Рівного на ремонт доріг у Рівному. Сезон поточного ремонту розпочали вже. Шляховиків можна побачити на багатьох вулицях, повідомляє «Рівне вечірнє».

- Найперше провели ремонт вулиці Енергетиків, яка веде до цвинтаря, потім Курчатова, Данила Галицького, Медичної, Студентської, Льонокомбінатівської та перехрестя з круговим рухом цієї вулиці з вулицями Гагаріна та Костромською. За сухої погоди на відремонтовані дороги невдовзі нанесуть розмітку.

 

Далі дорожники перейдуть ближче до центру — на Соборну та Київську, Чорновола, Бандери, Пушкіна. Залатають ями на вулицях Басівкутській, Карнаухова, Ярослава Гашека, Князя Володимира. У пріоритеті — дороги, якими рухається найбільший потік громадського транспорту, потім — менш значущі в плані завантаженості громадським транспортом вулиці. А вже після них шляховики обіцяють дійти до проїздів та дворів житлових будинків, — повідомив журналістам видання заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк.

Стан доріг міста цієї весни гірший, ніж у попередні роки, констатують чиновники. І додають,

не знають чи виділеної суми вистачить на те, щоб ліквідувати ямковість.

Нагадаємо, рівненське шляхово-експлуатаційне управління пропонувало міській раді список з 150 вулиць, дороги на яких потребують термінового ремонту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень