Кілька десятків молодих фазанів випустили на Рівненщині (ФОТО)

У природне середовище

Працівники Українського товариства мисливців та рибалок випустили у мисливські угіддя Рівненського району 30 фазанів звичайних. Їх виростили у фазанарії фермерського господарства села Карпилівка.

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів Рівненської ОДА Володимира Захарчука, їх випускають щороку для відтворення мисливської фауни. Це передбачено статутом товариства мисливців.

Для успішної адаптації фазанів, для них обладнали годівниці та забезпечили необхідну кількість корму. Мисливці переконані, що птахи приживуться у дикій природі і згодом виведуть пташенят.

Тим часом, лісова фауна Рівненщини поповнюється й новими тваринами. На початку березня ТОВ «Сокіл» випустив у дику природу понад сотню копитних тварин – оленів, благородних оленів, муфлонів та ланей.

До слова, з 1 квітня до 15 червня на Рівненщині діятиме «сезон тиші». У період масового розмноження диких тварин забороняється проведення робіт та заходів у природному середовищі, які є джерелом підвищеного шуму (пальба, вибухові роботи, феєрверки, санітарні рубки лісу, проведення різних змагань на транспортних засобах тощо).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень