Кіану Рівз повертається до ролі Нео

А Керрі-Енн Росс знову зіграє Трініті

Про продовження «Матриці» чутки ходять давно, але тепер нарешті стало відомо, що Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс таки  повернуться до ролей Нео та Трініті. Це офіційна інформація, яку підтвердили в Warner Bros. Picture Group.

Також повідомляється, що режисером картини стане одна із  сестер Вачовскі  - Лана, вона ж пише сценарій і буде одною з продюсерів проєкту. Зйомки повинні стартувати на початку 2020 року.

Деталі сюжету поки не повідомляються, як і те, чи повернеться Лоренс Фішберн до ролі Морфея. Ходять чутки, що персонажа може зіграти більш молодий актор.

Нагадаємо, три попередні фільми - «Матриця», «Матриця: Перезавантаження» і «Матриця: Революція», що вийшли в 1999-му і 2003-му - загалом заробили понад $1,6 млрд.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень