Казначеї з Рівненщини вишивали карту-оберіг

Напередодні естафету вишивання передали на Житомирщину

Наприкінці вересня працівники управління казначейської служби в Рівненській області прийняли від колег з Волині творчо-патріотичну естафету "Вишивана моя Україна", ініційовану Державною казначейською службою України.

Акція стартувала зі східних областей нашої держави. За два місяці, об’їхавши майже всю Україну, естафета об’єднала казначеїв сходу та заходу, півдня та півночі. На карті-полотні хрестик за хрестиком з’являлися візерунки, притаманні різним регіонам України. 

До вишивання символічної карти Рівненщини долучилися головний спеціаліст управління обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Наталія Пацько та в.о. начальника юридичного відділу Зоя Осіпова. Вони відтворили на полотні частинку генетичного коду Поліського регіону, якому притаманні орнаменти з ритмічним повторенням поодиноких або вписаних один в один різноманітних ромбів, восьмикутних зірок, ламаних ліній. Вишивки стримані, чіткі за композицією і графічно виразні, переважно це один повторюваний геометричний орнамент.

Уже вчора рівняни урочисто передали естафету з вишивання казначейського оберегу на Житомирщину.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень