Аби не було ковзанки, на траси Рівненщини висипали понад 1000 тонн суміші

Дороги державного значення - проїзні

Уночі на дорогах Рівненщини працювали 62 одиниці техніки. Проблем з проїздом не було, запевнили в Службі автодоріг краю. Обробляючи автошляхи минулої доби, дорожники використали 1 214 тонн протиожеледних матеріалів. 

 - Станом на 6 ранку на дорогах державного значення працювало і чергувало 62 машини та механізми. Та 74 робітники й інженера.

 

За добу використано 1214 тон протиожеледних матеріалів. Утруднень в русі на дорогах державного значення не спостерігалось.

 

Проїзд забезпечено, температура повітря -9…-11, покриття оброблене, сухе.

 

Опадів вночі не спостерігалось, повідомлення про неналежний стан експлуатаційного утримання та інформації резонансні події/позаштатні ситуації не надходило,- повідомив речник Служби автодоріг краю Дмитро Леонтіюк. 

Зазначимо, що місцевими дорогами опікуються приватні фірми на замовлення обласної адміністрації. Якщо на автошляхи, які сполучають райони області, є нарікання, треба телефонувати в ОДА, бо представникам фірми. Контакти - нижче. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень