Головна транспортна артерія Полісся виглядає по-новому (ФОТО)

Два райони Рівненщини з’єднає якісна дорога

За президентською програмою «Велике будівництво» тривають роботи на автошляху Т-18-17 Бережниця- Степань-Деражне-Клевань – /М-06/.

Ремонтом охоплено три найбільш проблемні ділянки дороги, загальною протяжністю 27 кілометрів. Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

На 8 кілометрах дороги між селами Антонівка Вараського району та Городець Сарненського району, що сполучають ці населені пункти з головною транспортною артерією Полісся – автомобільною дорогою М-07 Київ-Ковель-Ягодин – завершено влаштування шарів асфальтобетону.

 

Тривають роботи над облаштуванням з’їздів, тротуарів та узбічь.

Загалом у 2021 році за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Рівненській області до кінця року планують відремонтувати 54,4 км доріг державного значення, повідомили в Укравтодоріг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень