Катастрофа «Курська» – символічний початок правління путіна, а зараз фінал для нього, – Зеленський (ФОТО)

Росія принесла війну іншим, тепер це повертається додому (c)

Президент України Володимир Зеленський заявив, що катастрофа «Курська» 12 серпня 2000 року (ред. – коли в Баренцевому морі під час навчань вибухнув російський атомний підводний човен «Курськ». Загинули 118 людей) стала початком правління володимира путіна в рф, тепер Курськ став фіналом та катастрофою його війни.

Ми бачимо, як росія за часів путіна насправді рухається: 24 роки тому була катастрофа «Курська» – символічний початок його правління; зараз видно, що є фіналом для нього. І теж Курськ. Катастрофа його війни. Так завжди буває з тими, хто зневажає людей та будь-які правила.

 

Росія принесла війну іншим, тепер це повертається додому. Україна завжди хотіла лише миру, і ми обов’язково мир забезпечимо, – пояснив Володимир Зеленський.

До слова, аварія та підводному човнові «Курськ» сталася через три місяці після того, як володимир путін вперше вступив на посаду президента рф. Підводний човен пішов на дно після вибуху торпеди в торпедному відсіку.

Кілька днів російська влада заперечувала аварію на човні і смерті людей, і лише 15 серпня визнали, що всі моряки загинули.

 

Катастрофа «Курська»  запам’яталася, зокрема, і висловлюванням президента рф володимира путіна «Він потонув». 

На фото підводний човен Курськ. Фото з відкритих джерел
На фото підводний човен Курськ. Фото з відкритих джерел

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень