Картопляні пиріжки з ковбасою та сиром. Спробуйте приготувати гору смакоти за цим рецептом
Найкраще їсти поки вони гарячі
Картопляні пиріжки на основі картопляного пюре з двошаровою начинкою дуже ніжні і досить поживні. Картопляне тісто чудово поєднується з начинкою з вареної ковбаски та твердого сиру, який у процесі смаження плавиться. Ласувати такими пиріжками краще гарячими
Інгредієнти:
Для тіста:
- картопля - 650 г
- молоко – 50 мл
- яйце - 1 шт
- борошно - 120 г
- приправа для картоплі – 1 ч.л.
- сіль — на смак
- олія.
Для начинки:
- ковбаса варена - 100 г
- сир твердий - 50 г
Картоплю очистити, вимити, нарізати середніми шматочками, залити у каструлі водою, на великому вогні довести до кипіння, посолити і варити на середньому вогні до розм'якшення.
З відвареної картоплі ретельно злити всю воду, розім'яти в пюре товкачем та дати охолонути.
У картопляне пюре влити молоко, перемішати, вбити яйце, всипати спеції для картоплі та знов ретельно перемішати. Додати борошно, замісити однорідне картопляне тісто.
Сир та ковбасу нарізати тонкими пластинами, товщиною 5-7 мм.
Сформувати пиріжки з сиром і ковбасою.
Смажити пиріжки у розігрітій сковорідці по 3 хвилини з обох боків.
Смачного!
Джерело: espreso
Радіо Трек: НОВИНИ