"Кардинал" нарешті виграв

Поєдинок завершився з рахунком 4:2

Сьогодні відбувся принциповий матч між рівненським "Кардиналом" та івано-франківським "Ураганом", у складній грі рівняни святкували першу перемогу у розіграші Екстра-ліги і здобули перші залікові пункти в таблицю.
Фан-сектор протягом цілого матчу гнав команду до мети, і результат не змусив себе чекати.

Обидві команди не стали з перших хвилин бігти в атаку. "Ураган" почав пристрілюватися до воріт Гурка. Але голкіпер "Кардинала" кілька разів рятував свою команду від ударів Боргуна, Горпинича і Зварича. 

Ближче до середини першого тайму рівнянам вдалося вирівняти гру. До кінця першого тайму "кардинали" виглядали набагато цікавіше і активніше за своїх візаві. А яскравим підтвердженням цього став гол Новака за 33 секунди до кінця першого тайму. 

У другому таймі "ураганівці" хотіли зробити все для того, щоб якомога швидше відігратися. На 23-й хвилині Зварич зрівняв рахунок. Басич, як справжній капітан, сказав своє слово. Його гол додав додаткових сил господарям, і вже через 18 секунд вони вели вже 3:1. Причиною тому став штрафний, зароблений Новаком у протистоянні з Боргуном. Поки всі чекали, що буде пробивати Піддубний, "кардинали" розіграли "стандарт", після чого м'яч опинився в Андрія Кіданова, а новачок рівненської команди пробив без шансів для Бірова. І на 35-й хвилині граючий тренер "Кардинала" Сергій Піддубний наблизив своїх підопічних до першої перемоги в сезоні, зробивши рахунок 4:2.

Шанс зрівняти рахунок у івано-франківців був вже в кінці поєдинку, коли після плутанини в штрафному Горбатий не зміг переправити м'яч із забійної позиції. 

Таким чином, "Кардинал" зумів здобути свою першу перемогу в чемпіонаті і завершив перше коло на мажорній ноті. А ось в івано-франківських футзалістів п'ятиматчеве виїзне турне поки складається не дуже вдало.

За матеріалами сайту uragan.if.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень