«Спідниця-рушник, плетені труси...»: найдивніші тренди моди-2023 (ФОТО)

В Україні вони не прижилися

Плетені труси

Цей тренд у березні 2023 року представила італійська дизайнерка Міучча Прада. Її моделі вийшли на подіум у плетених трусах, одягнутих на колготи. Тренд підхопили у Нью-Йорку: багатьох відомих і невідомих людей навіть у будній день тут можна було побачити у цьому одязі. Те, що спочатку було кошмаром пандемії (о, ні, я забув надіти штани!), незабаром стало повсякденним явищем.

Бавовняні боксерські шорти

Для покоління Z, яке хотіло обійтися без штанів, але не могло змусити себе ходити в сукнях, феномен чоловічих бавовняних боксерів був неперевершеним способом впоратися з цією проблемою. Та й спекотне літо цьому сприяло. Тож тренд став практично вірусним у Тік-Ток. Всі фешн-блогери пропонували варіанти, як стильно носити такі шорти. 

Капці-жаби

Гумові капці-жаби для дорослих (схожі на гумові чобітки, які носили маленькі принци Вільям і Гаррі) представив восени-2023 британський модельєр Джонатан Андерсон. Тренд підхопили знаменитості. 

Рожева футболка Мессі

Футболка «Інтер Маямі» кольору Барбі з номером 10 стала несподівано популярною після переходу аргентинського футболіста Ліонеля Мессі в команду «Інтер Маямі» у Вищій футбольній лізі Сполучених Штатів.

Спідниця-рушник

Модний дім Balenciaga славиться двома речами: нестандарними модними рішеннями та скандалами. У 2023 році бренд презентував спідницю-рушник сірого кольору вартістю 925 доларів.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень