Камери відеоспостереження хочуть встановити у школах та садочках Рівного

В управлінні освіти кажуть: іноді батьки навіть наполягають на цьому

У Рівному обговорюватимуть встановлення відеокамер у школах та садочках міста.

Рівненські батьки дедалі більше непокояться про своїх дітей і все частіше порушують це питання.

Нині у Рівному камери відеоспостереження є у чотирьох школах, повідомила заступник начальника міського управління освіти Катерина Сичик:

- В нас у чотирьох закладах є відеоспостереження – це школа №1, 12-та, 13-та і 14-та. У дошкільних закладах питання обговорюється, так само, як і в школах. Зараз іде дуже активне обговорення про те, щоби робити відеоспостереження. Я думаю, що кількість їх збільшиться, тому що, в основному, батьки навіть десь наполягають на тому, щоб було відеоспостереження для безпеки дітей.

Вона погоджується, що це питання нині на часі.

З її слів, у деяких садочках є випадки, коли камери хочуть встановлювати не лише зовнішнього спостереження, а й у групах. Звичайно, це робиться лише за письмової згоди батьків.

Зауважимо, що всього у Рівному 78 навчальних закладів – це школи і садочки, серед них і два позашкільні заклади – ПДМ та міський центр творчості учнівської молоді.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень