Kalush Orchestra та національний рекорд: як у Рівному відзначатимуть День молоді, День Незалежності та День міста

Обіцяють і проведення ярмарку місцевих виробників

На майдані Незалежності у Рівному встановлять національний рекорд. У День Державного прапора діти виконають Духовний Гімн України «Боже Великий Єдиний!». Це один з заходів, запланованих на серпень у Рівному. 

Наприклад до міжнародного Дня молоді у наше місто запросили з виступом «Kalush Orchestra», саме вони представляли Україну на Євробаченні у перший рік повномасштабного вторгнення. Цей концерт заплановано у мікрорайоні Південний.

 У День Незалежності після заходів з вшанування полеглих захисників на Авангарді відбудеться фінал кубка Рівненщини з футболу. До дня міста проведуть традиційний ярмарок місцевих виробників.

Виставки художників та народний майстрів заплановані на Лебединці та у парку Шевченка. У День міста урочистості відбудеться біля пам'ятника Марії Несвицької, заплановано й традиційний забіг. А на Лебединці відбудеться ярмарок місцевих виробників «Обирай, підтримуй, купуй рівненське»

Головними локаціями на свята буде парк Шевченка та Лебединка. І тільки Калуш співатиме у мікрорайоні Південний. Виконком уже має повний перелік заходів на серпень, втім, які точно заходи проведуть - буде відомо у четвер.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень