Kalush Orchestra та національний рекорд: як у Рівному відзначатимуть День молоді, День Незалежності та День міста

Обіцяють і проведення ярмарку місцевих виробників

На майдані Незалежності у Рівному встановлять національний рекорд. У День Державного прапора діти виконають Духовний Гімн України «Боже Великий Єдиний!». Це один з заходів, запланованих на серпень у Рівному. 

Наприклад до міжнародного Дня молоді у наше місто запросили з виступом «Kalush Orchestra», саме вони представляли Україну на Євробаченні у перший рік повномасштабного вторгнення. Цей концерт заплановано у мікрорайоні Південний.

 У День Незалежності після заходів з вшанування полеглих захисників на Авангарді відбудеться фінал кубка Рівненщини з футболу. До дня міста проведуть традиційний ярмарок місцевих виробників.

Виставки художників та народний майстрів заплановані на Лебединці та у парку Шевченка. У День міста урочистості відбудеться біля пам'ятника Марії Несвицької, заплановано й традиційний забіг. А на Лебединці відбудеться ярмарок місцевих виробників «Обирай, підтримуй, купуй рівненське»

Головними локаціями на свята буде парк Шевченка та Лебединка. І тільки Калуш співатиме у мікрорайоні Південний. Виконком уже має повний перелік заходів на серпень, втім, які точно заходи проведуть - буде відомо у четвер.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень