Кабмін виділив кошти на житло для переселенців з тимчасово окупованих територій

Розповіли у Рівненській ОДА

Фото ілюстративне

250 мільйонів гривень на житло для внутрішньо переміщених осіб передбачили в уряді.  

Під час засідання, яке відбулося 8 липня, Кабмін ухвалив розпорядження про розподіл субвенції на виплату грошової компенсації на придбання житла внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність та суверенітет України.

 

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля розпорядження передбачає виділення 250 млн грн на житло внутрішньо переміщеним особам, – розповів заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Нині уряд продовжує програму підтримки ветеранів війни та сімей, які були виїхати із зони бойових дій в інші регіони нашої країни, зокрема на Рівненщину.

За словами Сергія Подоліна, кошти, які Рівненська область отримає внаслідок поділу коштів між регіонами,  активно та справедливо розподілять між внутрішньо переміщеними особами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень