Кабаєва може очолити кремль, - прогноз канадського таролога

Карти говорять про важливу хірургічну операцію для путіна, яка й поставить крапку в його житті

Колаж з мережі

Черговий розклад карт щодо стану здоров'я путіна зробила канадський таролог Олена. Вона розказала, хто може зайняти місце путіна в кремлі. 

Щодо стану путіна, то він справді хворий серйозно. Він дуже боїться лягти на операцію, бо переживає, що його трон займуть або Рамзан Кадиров, або Микола Патрушев.

 

Душа у бункерного дуже грішна, і всі ми знаємо, де вона буде після смерті.

 

Карти мені показують, що путін дуже багато платить лікарям і саме вони наполягають на оперативному втручанні, бо начебто він не виживе. Втручання буде вкрай серйозним і він готує на це чималу суму.

 

Бачу поряд жінку, то, мабуть, Аліна Кабаєва. Вона в путіна за «головного бухгалтера», і саме у неї зосереджені найбільші статки, про які ми й не знаємо! Але зазначу, що у диктатора-вбивці насправді не одна жінка є, просто Кабаєва з них головна і він їй найбільше довіряє. А вона, як показують карти, забере ті гроші та втече, коли зрозуміє, що путіну кінець, - пише таролог.

Олена зазначає, що у росії може статися переворот, коли путіна покладуть на операцію. 

Одна сторона каже, що треба взяти Київ та зруйнувати всю Україну, інша просить війну закінчувати, щоб далі не брехати людям. І це за спиною путіна, він про це нічого не знає.

 

Я точно бачу по картах, що йому скоро смерть і, може, він не переживе ту операцію. А лікарі постійно вмовляють, і Кабаєва теж.

 

У путіна є страх, що таким чином його намагаються вбити, тому поки то все відтягує. І він правий, карти підказують, що диктатора-вбивці дійсно хочуть позбутись будь-яким чином.

 

Я бачу, що Кабаєва стане вдовицею, путін умре! І є вірогідність, що саме вона у майбутньому може очолити кремль.

 

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень