Jerry Heil розповіла, який український артист допоміг їй стати популярною (ФОТО)

Скоро вони заспівають разом

Українська співачка Jerry Heil за короткий час в українському шоубізнесі стала не аби як відомою та навіть взяла участь на міжнародному конкурсі «Євробачення-2024». Тепер вона відома не лише в Україні, але й в усьому світі. Співачка розповіла, що на початку її кар'єри у неї був «помічник».

Свій творчий шлях Jerry Heil розпочинала з каверів на хіти відомих артистів. Вона публікувала їх у своїх соцмережах. 

Тоді на співачку і звернув увагу лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Саме він, за словами співачки, дав поштовх її кар'єрі, адже зробив репост її кавера на пісню колективу «Я так хочу до тебе».

- Зараз мене вже знають як артистку та виконавицю власних пісень, проте ті з вас, хто зі мною з самого початку, памʼятають кучеряву Джеррі Хейл в светрі і той щасливий день, коли 8 років тому саме Святослав вперше дав сильний підйом моїй карʼєрі, тоді ще як кавер виконавиці, яка тоді виконала «Я так хочу до тебе».

 

Святослав запостив це у твіттер, і тисячі людей так вперше почули про мене», – розповіла Jerry Heil у своєму Instagram та поділилася кадрами з Вакарчуком.

Також, співачка поділилася, що вони зі Святославом заспівають разом. Вони переспівають відому пісню «Океану Ельзи». Jerry Heil каже, що одразу ж погодилася на пропозицію Вакарчука виконати його хіт.

Не роздумувала ні хвилинки, коли Святослав запропонував долучитися, – додала артистка.

 

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень