Із 27 людей вижили лише двоє. Знайшли усіх жертв катастрофи на Харківщині

Прокуратура відкрила кримінальне провадження

Усіх жертв авіакатастрофи на Харківщині знайшли. Усього – 25 загиблих. Вижили 2 курсантів.

Нагадаємо, що 25 вересня у Харківській області біля міста Чугуїв розбився літак АН-26. Про це повідомили  в Офісі генпрокурора. На борту перебували 20 курсантів і 7 членів екіпажу.

Спершу повідомлялося про 22 загиблих. 2 курсантів вижили, але отримали 90% опіків тіла, тож за їхнє життя борються лікарі.

За фактом падіння військового літака Ан-26 Повітряних Сил ЗСУ розпочато кримінальне провадження про порушення правил польотів і підготовки до них, що спричинило катастрофу і тяжкі наслідки.

Нагадаємо, що літак упав за два кілометри від аеродрому біля траси. Відомі попередні причини падіння. Як повідомили у «Depo. Харків», командир літака — 30-річний майор з Чугуєва. 

Двигун відмовив. Він (командир літака — Ред.) "в повітря" сказав. Він в ефір сказав, що якісь проблеми з двигуном. По рації", - сказав співрозмовник "Depo.Харків".

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень