IT-компанія, яка асоціюється з Рівним, перетнула позначку в 10000 працівників

Вона інтенсивно набирає жінок

Праворуч фото з рівненської ФБ-сторінки SoftServ

Одна з найбільших українських ІТ-компаній SoftServe у липні перетнула позначку в 10 тисяч працівників.

У Рівному ми звикли вважати SoftServe «рівненською» компанією, але її на багато коректніше називати «львівською». Якою вона насправді і є.

Тарас Кицмей -- співзасновник SoftServe

У будь-якому випадку важливо, що від початку року компанії вдалось вирости на 26%. Стрімкий ріст пов‘язують з надзвичайно високим запитом на цифрові сервіси у світі та збільшенням кількості клієнтів за останній рік.

Так, з початку 2021 року в SoftServe найняли 2820 нових працівників, 2200 з яких – технічні експерти.

 

Найбільшу кількість ІТ-фахівців найняли у Львові – 708, 456 осіб найняли в Києві, 370 – у Дніпрі та 362 – в Харкові.

 

Окрім Львова, де розташований найбільший за чисельністю розробницький центр і головний офіс компанії, за останнє півріччя одразу у трьох містах – Києві, Дніпрі та Харкові чисельність команд перевищила 1000 осіб.

У SoftServe зазначають, що протягом останнього року найм ІТ-фахівців особливо зріс у регіонах, де немає фізичних офісів компанії.

Це зумовлено гнучкими підходами компанії до організації процесу роботи та відсутністю прив’язаності до фізичних офісів.


«Ми детально відслідковуємо аналітику найму та коливання ринку праці і з впевненістю можемо сказати, що пандемія дуже особливо вплинула на ринок в Україні, і глобально зокрема.

 

Саме завдяки переосмисленню офісів і повної дистанційної роботи, ми розпочали розвиток локацій, які раніше не були у фокусі компанії, а це Ужгород, Одеса, Черкаси, Луцьк, Хмельницький тощо.

 

В цих містах саме з кінця 2020 року та вже цього року ми найняли кілька сотень осіб.

 

Як на мене, це дуже цікава тенденція, яка дасть змогу розвинути ІТ-індустрію у більшості регіонів країни», - коментує Костянтин Пилипчук, старший віце-президент SoftServe.

У компанії також відзначають зростання кількості жінок – на сьогодні в SoftServe працюють 34% жінок. Загалом 925 жінок приєднались до компанії з початку цього року.

SoftServe визнаний фахівцями Ernst&Young одним з найбажаніших роботодавців України. У 2020 році компанія отримала нагороду HR Brand Ukraine та перше місце за рішення, яке допомогло організувати роботу та подбати про працівників під час пандемії. У 2021 році SoftServe зайняв другу позицію у рейтингу ІТ-компаній України з найсильнішим брендом.

Станом на липень 2020, у SoftServe – 1100 активних проєктів та 1784 відкритих вакансій на ринку, з них – 1200 в Україні.

Довідка

  • SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить до переліку найбільших сервісних ІТ-компаній України.
  • Близько 10 000 співробітників працюють у 38 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США).
  • Розробницькі центри компанії знаходяться у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща). 
  • Компанія працює над понад 900 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure та інших великих технологічних компаній...
  • Компанія і зараз активно набирає працівників. Зголошуйтесь

Джерело: Львівська міська рада

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Теги: ITSoftServe
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень