Історія року: Британець кинув жінку і двох дітей заради українки, а тепер кинув і її (ФОТО)

Вийшло як у серіалі – вона скакала по хаті з ножем, а всі її речі в результаті опинилися у сміттєвих мішках

Пам’ятаєте, у травні цьогоріч був скандал ледь не міжнародного масштабу? Тоді 30-річний британець Тоні Гарнетт кинув свою дружину Лорну та двох дітей заради переселенки з України – 22-річної Софії Каркадим, яка знайшла притулок в їхньому родинному домі.

По темі: Українка, яка «вкрала» британця у дружини, виявилася відомою столичною шахрайкою?

Однак тривало «неземне кохання» недовго – навіть пів року не минуло, а парочка вже розсталася. Причому, знову з ініціативи британця, який заявив, що Софія не вміє пити. Деталі історії розповідає видання Daily Mail.

Чому ж не склалося?

Британець заявив, що дівчина не вміє пити, бо просто перестає себе контролювати у стані сп'яніння. Вона, за його словами, пошкодила ножем стіну в їхньому орендованому будинку у Бредфорді, Західний Йоркшир.

Сталося це під час святкування 30-річчя Гарнетта. Йому навіть довелося викликати поліцію.

– Мене це дуже налякало, і я не мав іншого вибору, як викликати поліцію. Це мене зовсім не тішить. Але я хвилювався за свою безпеку, - заявляє хлопець.

Хлопець показує дірки у стіні, які залишила Софія. Фото Daily Mail
Хлопець показує дірки у стіні, які залишила Софія. Фото Daily Mail

Конфлікт стався, коли в гостях у подружжя перебували ще двоє українських біженців, яких вони прихистили - Софія Расторгуєва та її хлопець Ілля Троневич.

Тоні спакував речі своєї коханої в сміттєві пакети, виказавши цим усю зневагу до дівчини та її вчинків. А ще він заявив, що Каркадим втручалася в його стосунки з дочками, які для нього завжди будуть на першому місці.

– Я на 100% закінчив з нею. Ми закінчили як пара, – каже британець. – Я зробив помилку, почавши стосунки з Софією.

По темі: Британець, який покинув родину заради біженки з України, враз збанкрутував і тепер хоче читати реп (ФОТО)

Пара пробула разом 4,5 місяці й за цей час, каже Тоні, йому набридли вибрики українки:

– Я більше не можу терпіти її образи чи гнів... Я залишив Лорну і своїх двох дітей заради неї, і доклав усіх зусиль, щоб допомогти їй зберегти нас разом. Я так багато працював, щоб ці стосунки спрацювали. Я знав, що ми виглядатимемо як ідіоти, якщо розійдемося, тому що у нас є медіа-профіль і вся увага, яку приділили нам на телебаченні та в інтернеті, – заявив Гарнетт.

Ліворуч - колишня дружина британця. Праворуч - він з Софією
Ліворуч - колишня дружина британця. Праворуч - він з Софією

До речі, після розриву Софія начебто ще надсилала йому низку повідомлень, в яких запевняла, що любить його, і благала про примирення. Але, як зауважив британець, «вона не для мене».

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень