Історичний день наближається: старець Євдоким побачив події, які приведуть до кінця війни

За його словами, Україна стане наставником для вільного світу

Просвітлений старець Євдоким отримав пророче видіння, в якому Господь показав йому майбутнє нашої рідної України. 

Про видіння старця розповіли у новому відео на Youtube-каналі «Український молитовник».

Старець Євдоким у своїх молитвах і видіннях отримав божественне одкровення про майбутнє України. Він побачив, що війна, яка вже принесла стільки страждань і горя, нарешті завершиться.

- Це буде великий історичний день для нашої країни, а до нього приведуть важливі події у світі. На зміну нинішнім світовим лідерам прийдуть нові особистості.

 

Однією із таких подій стане зміна лідера Китаю, оскільки нинішній лідер поступово втратить свою владу через серйозні проблеми зі здоров'ям. Його наступник буде більш лояльним до України і сприятиме співпраці з нашою країною, - розповів старець.

Як побачив у своєму видінні Євдоким, новий лідер Китаю значно посилить контроль над Росією, що вплине на хід війни в Україні. Також у цьому допоможе й експрезидент США Дональд Трамп.

-Колишній президент США зможе вплинути на Путіна, щоб той повернувся до кордонів 2022 року. Це стане великим досягненням для України, - віщує старець.

Також Євдоким побачив у своєму видінні серію глобальних кібератак, які змінять світовий порядок.

- Це вплине на всі сфери життя на планеті, включаючи банківські, медичні та урядові системи.

 

Однак це також стане часом для впровадження нових систем контролю, що забезпечать більшу стабільність у майбутньому, - каже старець.

Євдоким віщує, що росіяни будуть страждати від наслідків аварії на Ростовській атомній станції, яку в Росії замовчують.

- Ця аварія в Росії матиме серйозні наслідки. І хоча ця подія не буде такою катастрофічною, як Чорнобиль, вона все ж принесе значні проблеми для Росії.

 

З часом наслідки радіації вплинуть на здоров'я населення, викликаючи серйозні хвороби і проблеми з материнством.

 

Це стане одним із факторів, що послабить Росію і змусить її відступити від своїх імперських забаганок, - стверджує старець.

Також старець розповів про майбутнє, яке чекає Україну.

- Україна буде проходити через великий процес трансформації, він принесе народження нових лідерів і становлення України як центру Європи.

 

Перемога України означатиме початок нової ери, коли країна стане наставником для інших народів. Україна проведе масштабні реформи, які відображатимуть сучасні потреби та прагнення українського народу, - додав старець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень