Ірпінь відроджують! У місто проводять воду зі столиці

Червоний хрест виділив гроші

Евакуація з Ірпеня - фото: Мілітарний
Евакуація з Ірпеня - фото: Мілітарний

Сьогодні в Ірпені знову «кипітиме» робота. Місто прибиратимуть, завершать будувати переправу через річку та проводитимуть водогін із Києва.

Для проведення води Товариство Червоного Хреста виділило місту 20 млн грн, повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Попри те, що сьогодні неділя, в Ірпені та для Ірпеня протягом дня знову кипітиме робота. Відправляємо чергову групу волонтерів на прибирання міста. Завершуємо будівництво переправи через річку.

 

Починаємо прокладати водогін з Києва. У цьому нам допомагає Київводоканал, Житомирводоканал, підрядники. А Товариство Червоного Хреста саме для забезпечення ірпінців водою виділило для нас 20 млн грн, – розповів Олександр Маркушин.

Він також додав, що усі автомобілі, які стояли біля мосту через річку Ірпінь, евакуаторами переправили у три локації.

Транспортні засоби нині знаходяться на стоянці біля кладовища, на стоянці біля кафе «Корона» (початок Соборної) та на стоянці поруч із ЖК «Нью-Йорк».  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень