Invictus Games: рівняни Лепеха і Бадарак отримають «заохочення» від міста

Рівненським переможцям “Ігор нескорених” виплатять матеріальну допомогу

Іван Лепеха - зліва, та Андрій Бадарак - справа. Обоє військових отримали поранення в АТО. Під час ігор Нескорених змагались відразу у кількох дисциплінах. Фото опублікували у мерії.
Іван Лепеха - зліва, та Андрій Бадарак - справа. Обоє військових отримали поранення в АТО. Під час ігор Нескорених змагались відразу у кількох дисциплінах. Фото опублікували у мерії.

З третього разу Рівненський міськвиконком спромігся надати виплати учасникам Ігор Нескорених.

Сьогодні, 14 червня, на засіданні члени виконкому затвердили програму, за якою володарі медалей “Ігор нескорених” будуть отримувати фінансову підтримку від міста.

 

Зокрема, за «золото» на Іграх Нескорених місто платитиме 65 тисяч гривень, за «срібло» — 52 тисячі гривень, за «бронзу» — 39 тисяч гривень.

Проте діяти така норма почне з наступного року, зазначили у мерії.

Цьогоріч же володарі медалей ветерани Андрій Бадарак та Іван Лепеха отримають преміальні у 400 тисяч гривень кожен за здобуті медалі на цьогорічних змаганнях Invictus Games, які проходили у Гаазі. Таку пропозицію вніс секретар Рівнеради Віктор Шакирзян:

 - Ці люди довели своїми вчинками, що достойні нашої підтримки.

 

Тим часом Іван Лепеха знову перебуває на фронті. Його фактично висмикнули з передової на змагання, він майже без підготовки зумів виступити й здобути медаль, а потім знову повернувся до війська.

 

Андрій Бадарак теж має проблеми з місцями для тренувань, не має власного житла, тому, думаю, що така фінансова підтримка допоможе йому це питання зрушити з місця, - відзначив Віктор Шакирзян.

Члени виконкому після обговорення вирішили підтримати таке рішення.

При цьому у мерії пообіцяли «максимально розвивати спортивний напрямок в громаді й не лише під час підготовки та самих змагань, а й зробити заняття спортом, зокрема для осіб з інвалідністю, доступними постійно».

 

Імовірно йдеться про спеціальну програму реабілітації, яку лише планують розробляти.

У мерії заявили, що переможці “Ігор нескорених” з інших областей не отримали виплат взагалі.

«Гаага - у прапорах України, всі говорять про нас», - рівнянка про Ігри Нескорених (ЕКСКЛЮЗИВ)

Нагадаємо, Андрій Бадарак змагався в плаванні та стрільбі з лука, а Іван Лепеха - у плаванні, веслуванні на тренажері та сидячому волейболі. Після Ігор Нескорених Андрій Бадарак повернувся на реабілітацію, а Іван Лепеха – на фронт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень