Інтелектуальну власність рівненського художника знову присвоїли

Свою роботу він помітив на емблемі рівненських військових

Рівненський лідер гурту "От вінта" і художник Юрій Журавель (на фото) впізнав свою емблему на бланку звернення Спілки учасників бойових дій та АТО "Українська військова організація" (УВО).

Цю роботу він створював ще у 2015 році для кавказької штурмової роти розвідників, яка перебуває у зоні АТО.

Поки Юрій Журавель не з'ясовував ситуацію. Адже готується до концерту.

Керівник Спілки учасників бойових дій та АТО "Українська військова організація" (УВО) Сергій Пандрак повідомленням про використання чужої емблеми був здивований. І каже, що взяли її з Інтернету: 

Цих саме двох вовків ми взяли з Інтернету. Це було давно. Два роки тому.

 

З Юрою Журавлем я переговорю. Чесно кажучи, від вас вперше чую, що він намалював цих вовків. Ми, правда, трішки їх поправили (в нас там якийсь художник є). Але я  думаю, що з Юрою ми вирішимо це питання. Якщо він автор – будемо викупляти авторські права або щось міняти будемо.

Нагадаємо, що роботи Юрія Журавля без його дозволу використовують не вперше.

Так, він, приміром, вже відсудив майже 30 тисяч гривень компенсації у підприємця, який торгував виготовленим за його малюнком шевроном.

Також художник нині судиться з російською сенаторкою Валентиною Петренко, яка присвоїла його карикатуру. За це Юрій Журавель вимагає від неї компенсацїі у 180 тисяч гривень.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень