Іменну зірку Ані Лорак у Чернівцях нарешті вирішили прибрати офіційно (ФОТО)

Пройшло всього 7 років після того, як якийсь небайдужий насправді УЖЕ ЦЕ ЗРОБИВ

Ім’я Ані Лорак більше не красуватиметься на Алеї зірок у Чернівцях, адже українська співачка обрала кар’єру в рашці і мовчить про війну в Україні, наче нічого й не відбувається...

Довгий час вона намагалася маневрувати між двома країнами, втім, у нинішній ситуації її мовчазна згода з діями окупанта не на жарт розлютила українців.

Тож у Чернівцях, де Лорак провела дитинство, таки вирішили прибрати іменну зірку виконавиці з Алеї зірок на Театральній площі.

 

Міська влада вважає, що місто не можуть представляти люди, які стали на бік країни-агресора та підтримали війну в рідній Україні.

Про це повідомив секретар міськвиконкому Сергій Добржанський на своїй сторінці у Facebook.

Цікаво, що зірку Ані Лорак насправді демонтували ще в січні 2015 року - це зробили невідомі. Як повідомили TabloID у Чернівецькій міській раді, відтоді на місці зірки була дірка.

Але тоді це було не офіційне рішення, а вчинок когось із незадоволених позицією співачки та її концертами у росії.

 

Тепер же відзнаку на Алеї прибрали на адміністративному рівні.

"Зірка" Лорак у Чернівцях з 2015-го року
"Зірка" Лорак у Чернівцях з 2015-го року

Крім того, слідом за Лорак демонтували й іменний знак оперного співака Василя Герелло, який виступив на «антинацистському» концерті пуйла у Лужниках.

Додамо, що обох в Україні мають намір позбавити усіх звань та почесних нагород. До «чорного списку» також потрапили Світлана Лобода, Микола Басков, Філіп Кіркоров та інші «хитрі» артисти-зрадники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень