Ілон Маск чітко дав зрозуміти, що освоєння космосу було неможливе без українців (ФОТО)

Заодно потролив Росію

[media=189450]Підприємець та мільярдер Ілон Маск поспілкувався з сім'єю ракетного конструктора, академіка Сергія Корольова. Він написав про це на своїй сторінці в Twitter.

Я розмовляв із сім'єю Корольова сьогодні. Він був одним з кращих

Після цих слів Ілон Маск дописав прізвище вченого українською, а потім російською:

Корольов / Королёв


Нагадаємо, у квітні заявлялося, що підкоренням космосу СРСР зобов'язаний двом репресованим українцям - Валентину Глушку і Сергію Корольову. Так висловився народний депутат, колишній голова Інституту національної пам'яті, Володимир В'ятрович.[media=189451]Сергі́й Па́влович Корольо́в (родове прізвище Королів) народився 30-го грудня 1906-го року в Житомирі. Радянський вчений у галузі ракетобудування. Основоположник практичної космонавтики. Академік, очолив ракетну програму СРСР. Під його керівництвом було запущено першу міжконтинентальну балістичну ракету, перший штучний супутник Землі, здійснено перший політ людини в космос та вихід людини в космос.

Відбував строк за статтями «тероризм» і «підрив промисловості, транспорту, торгівлі, грошового обігу й кооперації».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень