Іграшка, з якої росте трава

Як це - знають рівненські школярі

Впродовж 16-18 вересня активісти Громадянської мережі ОПОРА показували рівненським школярам, як можна виготовити еко-іграшку з підручних матеріалів «Трав’яничок», з яких ростиме справжня трава. Такі майстер-класи були проведені у Рівненських школах № 1, 2, 7, 8, 11, 12, 13, 19, 23 та 27.

Організатори впевнені, що виготовлення таких іграшок дозволить дітлахам навчитися дбати про природу, підливаючи та доглядаючи їх. Малеча буде розуміти, наскільки важливо бережно ставитися до усього живого. Окрім цього, майстер-клас містить у собі елементи рециклінгу – вторинного використання сировини. При виготовленні «Трав’яничка» представники ОПОРИ використовували екологічні матеріали – тирсу та насіння.

«Більшість повсякденних речей можна використовувати повторно. Ми ж хотіли продемонструвати малечі, як легко та просто зробити іграшку, використовуючи екоматеріали, що є вдома», - акцентувала координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія. «Сподіваємось, що «Трав’яничок» стане початком дитячої дружби з природою».

В рамках проведення Днів сталої енергії в Рівному організатори заходу провели безліч конкурсів, лекцій та тренінгів, залучивши до них різні вікові категорії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень