Євген Карась розповів, коли закінчиться війна в Україні

В серпні попаримо ніжки у Севастополі (с)

На фото Євген Карась
На фото Євген Карась

Війна росії проти України може закінчитися вже цього літа. Перемога, звісно ж, буде за Україною, повідомив активіст та воїн ЗСУ Євген Карась.

У травні наша країна отримає чимало озброєння від західних партнерів, що допоможе здолати ворога вже влітку. Ось тільки точну дату перемоги поки складно назвати.

Коли це завершиться у нас, воно виникне в багатьох куточках світу. Це як з коронавірусом. У кого першим було, про того всі й забули.

 

Все виглядає так, що у червні почнеться контрнаступ, не знаю, якою буде динаміка, перебіг, але ми собі плануємо в серпні попарити ніжки у Севастополі, – розповів Євген Карась.

Крім того, на думку військовика, ядерний удар з боку росії - малоймовірний. Путін буде використовувати аргумент, що він має доступ до ядерної зброї виключно для нагнітання атмосфери.

Це лише заготовка росії під дипломатичні переговори, щоб вийти з конфлікту, – вважає Карась.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень