Є всі ознаки того, що ворог готує великий наступ – експерт (ВІДЕО)

На думку експерта, війна в Україні переходить у третю фазу

На тлі повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України окупант спробує атакувати по відразу двох напрямках великими силами.

Такий прогноз в інтерв'ю НВ озвучив азербайджанський військовий експерт Агіл Рустамзаде, який був одним із «архітекторів» перемоги Азербайджану в Нагорному Карабасі, і зараз, як вважається, дає найтверезіші оцінки того, що відбувається в Україні.

Агіл Рустамзаде, азербайджанський військовий експерт переконаний: у кінцевому підсумку перемога буде за українцями, які мотивовані захищатись (Фото:DR)

На думку експерта, війна в Україні переходить у третю фазу.

- Росія дійсно виводить частину військ з північної операційної зони. В яких масштабах вона планує їх виводити, у нас даних немає, але процес йде.

 

Ми спостерігаємо, що війська виводяться в напрямку на схід від Харкова, щоб вдарити зверху по силам ООС — це говорить про повне переформатування операції.

 

Російська армія спробує атакувати за двома напрямками великими силами, тобто, повна зміна тактики та дій, - зазначив експерт.

Це відео ще від 28 березня, але воно дасть вам дуже чітке розуміння того -- що відбувається на фронтах в Україні та яким, найпевніше, буде подальший розвиток війни

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень