Є провісники нашої перемоги: Зелена комета принесе в Україну мир

Астролог назвав місяць закінчення війни

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Відомий український астролог Влад Росс розповів, що в червні цього року відбудуться астрологічні події, які сприятливо вплинуть на ситуацію в нашій країні.

2 червня до Землі дуже близько підлетить Зелена комета, яку вважають вісником богів. Тож, на думку астролога, вона віщує мир.

Дай Бог, щоб до 2 червня все закінчилося і в червні американці нас запросили в НАТО. Я думаю, що у Джо Байдена не залишиться жодного шансу виграти вибори, якщо він не запросить Україну в НАТО, – зауважив Влад Росс.

Він додав, що у 2024 році ведення війни буде штучним інтелектом, завдяки чому ЗСУ зможуть прорватися по всіх фронтах. 

Найголовніше, що завдяки цьому штучному інтелекту буде вестися дуже масштабна вдала війна проти російської федерації, і цей штучний інтелект допоможе нам перемогти в цій війні, тому всі говорили, де ж цей козирний туз в рукаві нашого Валерія Залужного, так ось він з’явиться, – розповів Влад Росс.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень