Є купа вакансій на 20 тисяч грн зарплати, або Чому у Рівному проблема з громадським транспортом

Влада відреагувала на скарги рівнян

Безрезультативні зміни. Саме так можна назвати реакцію влади на скарги рівнян щодо руху громадського транспорту. Днями з’явилася інформація, що рівненські тролейбуси змінюють графік руху і працюватимуть у двох режимах — однозмінної та розривної роботи.

Про це ми писали тут:

У Рівному змінили графік руху тролейбусів

Тролейбуси працюватимуть до 22-ї години, але суттєвих покращень очікувати не варто, каже начальник управління транспорту і зв'язку Рівного Василь Сливка:

- Змін особливих не буде. Розривні будуть графіки. Тобто, до 22-ї години тролейбуси будуть їздити. 

 

 

Не вистачає водіїв, щоб організувати двозмінну роботу. По-друге, велике навантаження на підстанцію і невідомо, чи витримає вона. Ну, є проблеми.

Критична ситуація і з маршрутками. Для того, щоб забезпечити нормальний інтервал руху не вистачає половини водіїв, нарікають в профільному управлінні. Саме це називають причиною того, що більшість маршруток увечері не їздить.

Але вирішення проблеми в управлінні транспорту поки не бачать. Зауважують, що співпрацюють з центром зайнятості і запрошують на роботу водіїв, їхня зарплата в середньому становить 15-20 тисяч грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень