Ідеї громади: відомо, чи буде у Рівному Громадський бюджет-2023

Хороша ініціатива допомогла реалізувати низку цікавих проєктів

Другий рік поспіль у Рівному не прийматимуть проєктів на Громадський бюджет. І все через війну, адже капітальні видатки – під забороною, повідомили у пресслужбі Рівнеради.

Нагадаємо, громадський бюджет – це конкурс проєктів, за допомогою якого рівняни можуть долучитися до розподілу місцевого бюджету на облаштування відпочинкових зон, спортивних майданчиків та інших необхідних громаді локацій.

Вперше у Рівному його провели у 2016 році, бюджет програми – 10 млн грн, рівняни, голосуючи, обирали переможцями 7 великих і 3 малих проєкти.

А у 2021 році вперше голосували за проєкти громадського бюджету озеленення, на них передбачали 3 млн грн, однак реалізувати їх завадила повномасштабна війна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень