І без автівки, і без грошей: чоловік втратив мільйон гривень через шахраїв

Обмінник видав «сувенірну» валюту

У Києві оперативники затримали чоловіка, який під приводом обміну валют, заволодів майже мільйоном гривень.

Киянин розмістив в Інтернеті оголошення про обмін валюти за вигідним курсом, а замість валюти видавав «сувенірні» гроші, повідомляє пресслужба Нацполіції.

Ми встановили, що 30-річному мешканцю Чернігова терміново знадобились гроші у національній валюті - у столиці чоловік планував купити нову іномарку. Оскільки в автосалоні приймали тільки гривні, то чоловік почав шукати, де можна швидко обміняти $33,6 тис.

 

Побачивши на сайті оголошення про обмін валюти за вигідним курсом, він зацікавився пропозицією і домовився про угоду. На зустріч приїхав «помічник» зловмисника, який не знав, що гроші в сумці – сувенірні. Про це стало відомо лише після того, як ми підійшли до «клієнта» та попросили його перевірити банкноти, - вказується у повідомленні правоохоронців.

Чоловіку висунули підозру у шахрайстві з обміном іноземної валюти в особливо великих розмірах. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень