«Алла Пугачова» зарізала бабусю на Дніпропетровщині (ВІДЕО)

Це шокує. Будьте пильними із підозрілими незнайомцями

Жахливе убивство сталося на Дніпропетровщині у селі Михайлівка. Про це повідомляють у сюжеті "Надзвичайних новин".

Розправою над 70-річною сільчанкою приголомшене усе село. Там напередодні поліція затримала дивного чоловіка у спідниці. Його закували у кайданки, а до затриманого поліцейських привів пес. 

Пані Людмила бачила, як убивцю затримували:

Отам він… заброшений дом. Отам він був у спідниці.  Уже в оцій. Щось молов незрозуміле. Постійно говорив, що він Алла Пугачова.

З’ясувалося, що жіночий одяг на чоловікові належить його ж жертві. Усе це кат натягнув на себе після того, як пошматував ножем 70-річну бабусю. 

Це була глибока ніч. Пенсіонерка спокійно спала у своєму ліжку, як раптом хтось розбив вікно, взіл до оселі та кинувся на неї.

На місці убивства побував чоловік сусідки жерви. Пані Любов каже, що відпоювала свою другу половинку кілька днів заспокійливим:

Картина ужасная, - говорит. – Два дня барбовалом его отпаивала, хоть он у меня и не с робкого десятка. Там 15 ножевых ранений, нож сквозь шею торчит.

Вбивцю звати Костянтин. Йому 47. Він спокійно ділиться деталями розправи.

Ножем бил куда? – питає слідчий.

 

Ну, в тело и четвертый раз, по-моему, в горло. Перерезал горло и все, - відповідає маніяк.

З будинку  жертви практично нічого не зникло. Та й брати у пенсіонерки було нічого. Поліцейським ще не зрозумілий мотив цього вчинку, тому чоловіка доправили до психіатричної лікарні на експертизу.

Кілька тижнів тому із Дніпра вбивця приїхав у Миколаївку та оселився у покинутому будинку на околиці.

Дивакуватого безхатька місцеві навіть підгодовували, говорить пані Людмила:

І хліб давали йому, і люди з села приносили помідори. Пригощали його.

Тієї ночі жертв неадеквата могло бути набагато більше.

Після розправи над пенсіонеркою навіжений у спідниці поліз у хату до її сусідів, розповідає пані Світлана:

Вломився також у хату, розбив вікно. Зайшов до літньої кухні, відкрив холодильник, поїв. А вони глухі люди та сплять. Він посмикав двері в хату, зрозумів, що хата пуста, адже ніхто не реагує.

Просто дивом стареньке подружжя не стало черговими жертвами. А їх у затриманого хоч відбавляй. Чоловік судимий за тяжкі побої і в обласній психіатричній лікарні він постійний клієнт:

Коли доставляли чоловіка до психлікарні – його впізнав персонал. Ми розуміємо, що він кілька разів там лікувався. Тому ми розуміємо, що у нього є якісь психічні розлади, - говорять у поліції.

Чому одягнув спідницю та назвався саме Пугачовою – тепер з’ясовуватимуть медики. Але навіть після затримання неадеквата місцеві не можуть оговтатися. Підозрюють, у затриманого міг бути спільник, який і досі бігає селом.

Их двое было вобще. До этого. Кто eго знает, где он. Задержали одного.

 

Ми на городі боїмося близько підходити  до кукурудзи. Я зачиняю все. Ми боїмося.

Якщо чоловіка визнають осудним, йому може загрожувати довічне ув’язнення. Якщо ж ні, то після курсу лікування він може запросто вийти на волю та влаштувати чергові криваві гастролі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень