Оприлюднили відео нападу, побиття та підпалу автобуса з «Патріотами За Життя» Киви (ФОТО/ВІДЕО)

Дехто припускає, що це провокація ФСБ, але…

[media=195329]

Нагадаємо, нардеп ОПЗЖ Ілля Кива повідомив, що на трасі поблизу Люботина на Харківщині розстріляли мікроавтобус з його людьми. Як пише «Українська правда», цю інформацію підтвердили у поліції.

Як стверджує Кива,

Є загиблі, а кількох людей – викрали. При цьому він вважає, що автобус обстріляли саме представники полку «Азов» та «Нацкорпусу».

Інформацію про стрілянину «УП» підтвердила речниця поліції області Олена Бараник. Однак, чи є поранені та загиблі - вона не повідомила.

При цьому, директор обласного Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта повідомив журналістам, що до лікарні невідкладної допомоги медики забрали трьох чоловіків. Вони отримали забої, є травми від гумових куль та бейсбольних бит.

Натомість  «Нацкорпус» відреагував на повідомлення Киви так:

«Політична партія «Національний корпус», так само як і полк «Азов», який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття титушок Іллі Киви на трасі Київ-Харків.
 

Ми закликаємо правоохоронні органи негайно затримати Іллю Киву та розслідувати його причетність до організації терористичного акту на трасі Київ-Харків».

Тим часом в мережі оприлюднили відео самого нападу на автобус

Натисніть плей для перегляду

Також свою заяву оприлюднила й СБУ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень